INGODDS K - kull:

INT N SE U CH IPO1 INGODDS QWISSEL Kkl ble den 8. august paret/mated med V1 IPO3 GARY VOM HÜHNEGRAB Kkl  i Tyskland.

      Født:  7. oktober 2016       4 hanner/males + 2 tisper/females

 

IPO3 V1 GARY VOM HÜHNEGRAB kKl

 

VA IPO3 GARY VOM HÜHNEGRAB kkl  (VA IPO3 Omen vom Radhaus Kkl - SchH1 Jalmari vom Hühnegrab Kkl)

Gary er for tiden en av Tysklands mest ettertraktede avlshanhunder.  Hans flotte fremtoning, korrekte oppbyggning med kraft og innhold, flytende jordvinnende bevegelser gjør at han stadig plasseres i toppen i store konkurranser som bl.a. på årets Siegerschau i Nürnberg. Gary viste allerede i år på Siegerschau en første gangs fremvist avlsklasse av ypperste kvalitet.  Garys far Omen vom Radhaus har i en årrekke plassert seg i teten i VA på Siegerschau og har også vist fremragende avlsklasser.  Omen er nå solgt til Asia.  Garys mor Jalmari vom Hühnegrab er også mor til Unghundsieger Arre vom Hühnegrab, som også har vist seg å være en fremragende avlshund. Arre er solgt til Ecuador. Ingodd Kennel er hittil den eneste oppdretter i Norge som har sluppet til og fått pare med Gary.

Gary er utdannet på brukshund siden med IPO3, høyeste utdannelse.

INT N SE U CH IPO1 INGODDS QWISSEL Kkl

 

INT N SE U CH IPO1 INGODDS QWISSEL Kkl  (VA Schh3 Quenn vom Löher Weg Kkl - INT N SE U CH SchH1 Ingodds Molliss kkl)

Kraft og innholdsrike Qwissel med sin herlige mentalitet og lange jordvinnende bevegelser er International Norsk og Svensk Utstillingschampion. Dette i likhet med hennes kullbror Qurax.  Qurax har vært brukt en hel del i avl noe som har resultert i mange topp avkom.  Begge kjennetegnes som typiske Ingodds hunder hvor helhetsbildet avrundes med de flotte rødbrune fargene.

 

KESSO

KONDOR

KOZAX

KYROS

KASSIA

KIMMIE

Qwissel og Qurax har begge tatt sin brukshund utdannelse i Tyskland med IPO1 og begge er også Avlskåret i Klasse 1.

Qwissel er datter til en av verdens beste nedarvere Quenn vom Löher Weg.  Hennes mor er International Norsk og Svensk Utstillingschampion Ingodds Molliss som ble beste tispe fem år på rad i avd. Nordenfjeldske av Norsk Schäferhund Klub. Blodkombinasjonen Quenn på Ingodds tisper har vist seg å produsere en rekke med topp avkom.

Qwissel har tidligere produsert bl.a. Ingodds Dallas som allerede som unghund har oppnåddd CERT og BIR / Best i rasen samt SG2 i 18-24 mnd. på Norsk Vinnerutstillng 2016.  Kullsøsteren Doccas har også bestandig plassert seg i teten med .

Vi ser frem til denne kombinasjonen som vi forventer vil gi en rekke med avkom av forventert kvalitet.  Dette kullet har hele fem generasjoner tilbake på morsiden med Champion Ingodds tisper.