INGODDS L - kull:

IPO1 INGODDS TWISTER Kkl  CERT/BIR CC/BOB  ble den 10. august paret/mated med IPO1 ADEL VOM EDELWEISS  Kkl  SG14 BSZS 15 i Tyskland.

              Født:  11. oktober 2016      2 hanner/males + 3 tisper/females

 

IPO1 ADEL VOM EDELWEISS Kkl  SG14 BSZS 15

IPO 1 ADEL VOM EDELWEISS Kkl  (VA IPO3 Risco vom Suentelstein Kkl - IPO1 Ekima vom Türkenkopf Kkl)

Den unge flotte Adel vom Edelweiss plasserte seg som unghund i klasse 12-18 mnd. men en topp plassring på Siegerschau i 2015 som SG14. Allerede på dette tidligere tidspunkt fattet han oppdretternes interesse med sin store utstråling, flotte farger og pigment. I 2016 kan han vise til mange topp plasseringer og sesongen ble avsluttet i Mexico hvor han ble VA3 for en tysk spesialdommer.

Blodsmessig går Adel via sin VA far Risco vom Suentelstein, farfar VA Fulz di Zenefredo tilbake til berømte VA Furbo Ddegli Achei og videre til VA Quenn vom Löher Weg.  Hans mor er en datter til VA Enosch vom Amasis.  Dette er blodslinjer som tidligere er bevist å gå godt sammen med Ingodds blod.

Dette kullet er Adels første kull i Norge.  Vi ser frem til å følge disse valpene fremover.

 

 

IPO1 INGODDS TWISTER Kkl (VA1 N+SE N SE U CH Rothco's Ashan Kahn Kkl - N U CH SchH1 Ingodds Qissme Kkl)

IPO1 INGODDS TWISTER Kkl  (VA1 N + SE N SE U CH Rothco's Ashan Kahn Kkl - N U CH SchH1 Ingodds Qissme Kkl)

Twister er en spesielt herlig tispe mentalt sett i tillegg til at hun også har et utmerket eksteriør. Dette har hun bl.a. bevist med å bli tildelt CERT og BEST I RASEN (BIR) hvor hennes utmerkede lange jordvinnende bevegelser kom til sin rett.

Twister har tatt sin utdannelse i Tyskland med IPO1 og hun er også Avlskåret i klasse 1. Oppdrettere i Tyskland var så begeistrert for henne at de ønsket å låne henne til et kull.

Blodsmessig sett er Twister en datter til de senere års mestvinnende hanhund i Skandinavia, samt at hennes Champion mor har samme mor som velkjente Ingodds Agassi, den høyest meritterte skandinavisk oppdrettede schäferhund gjennom tidene.

Twister har tidligere hatt et meget vellykket kull.  I dette kullet finner vi bl.a. Ingodds Grassano som allerede som 9 mnd. gammel greide å bli beste hanhund med CERT og BIM.  Vi forventer at hun type og blodsmessig sett skal passe fortreffelig til Adel som partner.

 

LANDOS

LENNOX

LARA

LILLIS

LISANNE